091228

Go'Kväll!

Lyssnar på veckans låt. Ska snart dela med mig, men innan. Kort om dagen. Idag har jag tidigare jobbat. Sköööön dag som bara den. Har varit lugn och allt var bra. Efter jobbet drog jag ut till Täby Centrum och träffade brorsan. Kikade runt på en massa REA. Sablar vad mycket det finns. Kul. Men jag handlade inget så. Får lov och passa på nu i veckan istället. Lovade att höra av mig till Gisela, så det får jag väl lov och göra då :-)

Men bror min köpte det jag så gärna ville ha och anledningen jag åkte till Täby C från första början. Skulle ju köpa en mugg och det fick jag också. Det är inte vilken mugg som helst. Den kostade en del må jag säga. Så jag antar att det är något speciellt med den. Fin och cool var den iallafall.





Juste jag fick även en present av jobbet idag. Inge märkvärdigt, choklad bara. Men okej det är bättre än förra årets julklappa. Tänkte ta med den imorgon när jag ska träffa de andra. Onödigt att ha den här stående när det finns tillräckligt med choklad här hemma redan. Nej nu ska jag faktiskt sova, tillskillnad från några av er så har jag varit vaken och igång enda sedan 04.50 imorse och jag är suuuuuper trött. Så nu tänkte jag sussa.

Ska försöka gå upp i hyfsad tid eftersom jag har en del ärenden på dagen.!
Ni får sova så gott så höres vi imorgon igen! God Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0