Julbak

Tjena..! Måste berätta lite om gårdagen. Vi bakade som sagt. Planerade det förra veckan. Tyckte det lät bra. Planerar redan inför nästa projekt - göra julgodis. Skulle vilja göra julpyssel också. Vi får se. Men det var super kul igår trots att det var mycket, mycket jobb. Jag är stolt eftersom jag gjort TVÅÅÅÅ degar (fick göra om en.hehe). Mycket kämp, men det lönade sig i slutet. Sedan så gjorde vi ju också pepparkakor.



Under tiden den första degen jäste så drog vi iväg och köpte pizza. Vi blev hungriga.





Efter vi gjorde lussebullar så började vi med pepparkakorna. Allt tog en sådan sabla tid också. Man tänkte "shit, tar degen aldrig slut".



När vi väl var klara med pepparkakorna gjorde vi den vanliga (utan saffran) degen. Blev vanliga bullar av det. Så det vart en hel del.





Kika på resultatet. Sååå gott.!



Jaaa, lilla Noelia satt med moster Frida vid datan. Ungen är smart. Bara efter några veckor nu så är hon igång. Kommer ju bli ett riktigt geni om hon fortsätter i den här takten..hehe.. Kanske ska låta henne få träffa min lillebror som kan lära henne lösa rubikskub.. Hehe, kanske inte riktigt än.



Det var lilltjejens första julbak med mamma Malin, moster Frida och "moster" Marre. Hon var till bra sällskap minsann. Men hon hade skoj och skratta en massa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0