Födelsedags presenten avklarad!

Tja.! Ja, dagen har passerat och det har varit en bra dag. Den här dagen började med att jag faktiskt vaknade av panik. Skulle vaknat runt 10 - 11 tiden. Blev något enormt chockad när jag såg att klockan var nära 12.30. Tänkte "shit.. upp och hoppa nu". Började med att tömma diskmaskinen och rensa rummet med tidigare disk. I know..! Men sedan gjorde jag snabb frukost, tvätta håret, kolla kontot, klädde på mig och rusa till t.banan för att dra in till stan och möta min kompis lillesyrra. Dags för födelsedagspresenten.

Vi såg filmen New Moon som aldrig blev av sist. Finally.! Den var väl inte direkt som väntat. Många hade rätt. Blev lite besviken. Mest för att saker och ting skedde dock alldeles för fort. Dem borde ha gjort filmen lite längre. Tagit med mer från handligen i boken och inte ändrat så mycket. Jag gillade dock fighterna i filmen. Dem var sååååå grymma. Det är oftast dem så lockar tycker jag. Älskar action. I boken har man sin egen syn på hur fighterna och sådant ser ut, men dem var bättre i filmen när man väl fick se dem. Den är väl godkänd.

Något jag tyckte var sött var att dem hade satt upp en gran vid biografen och sedan så stod det två chipmunks brevid. Lite gulligt faktiskt. Jag diggade paketen också. Ganska coolt faktiskt.



Nåå, nu blir det att kika igenom listan för julklapps handlingen. För jag funderar starkt på att sätta igång redan imorgon. Har dock några kvar att klura ut vad jag ska ge för något. Hmm.. svårt!


Kommentarer
Postat av: Mamita

Om Du ändå skall handla julklappar, jag skulle gärna vilja ha en ny dator och en silverfärgad BMW :-) mamita

2009-12-04 @ 09:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0