Japp, måndag igen

Ny vecka nya bekymmer. Nej inte denna vecka HOPPAS jag iallafall. Imorgon har jag mycket att göra, men det är på jobbet då. Shit. Haha tanken gör mig nervös. Ska sitta som på kontor typ halva dagen. Jobbar till 11 och sedan ska jag sitta och gå igenom en massa dokument. "Jaha" var i stort sett vad jag fick ut när min chef berättade det för mig. Hehe, visste inte vad jag skulle svara.

Råkade göra en miss idag när min chef ringde till avdelningen. Jag svarade som vi måste göra när det ringer på telefonen. Ja, sedan hörde jag att det var min chef. Haha av misstag råkade jag säga "Aha, Tjena". Tur skratta chefen och svarade "Tjena" tillbaks. Det låter säkert inte direkt allvarligt, men så tilltalar inte jag till min chef. ALDRIG. Utan jag svarar nog oftast "Hej" lite oskyldigt. Hon blev nog lite chockad, förväntade sig inte att jag skulle bli så glad av att hon ringde (vilket jag inte var). Men vi hade precis skojat runt lite på avdelningen så jag var fortfarande glad och skrattade än. Det var roligt.

Nå, jobbat har jag gjort idag. Efteråt drog jag mig hem. Skumt. Jag visste inte riktigt om jag gick till jobbet tidigare idag eller hem. Det var så mörkt ute för att vara kring 10-11 tiden..

Nej ska släpa mig själv till badrummet och borsta mina tänder. Sedan sova och jaa. Därefter en ny dag. Imorgon ska jag FÖRSÖKA träffa my good old friend Gisela. Vore kul.



Nej nu ska jag sova så.. Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0