Juldagen

Men hallå mina vänner..! Hoppas er jul har varit bra för det har min. Sitter just nu och pustar ut efter julaftonen och juldagen. Kikar Ensam Hemma 2 - Vilse i New York (den perfekta julfilmen kring juldagarna) och käkar julgodiset jag fått och dricker blåbärssoppa lite emellan åt. Ska snart smita ut i köket och göra lite risgryns gröt.

Usch, jag mår taskigt av att veta att jag ska jobba imorgon. Hade hellre stannat hemma och tagit det lugnt. Få sooooova ut ORDENTLIGT. Under de dagarna Romeo har varit här så har det varit fullt upp. Upp tidigt på morgonen, ut sent på kvällen. Ska bli skönt att slippa det nu ett tag. Men det har funkat väldigt bra ändå tycker jag. Kommer självklart sakna lilla sötnosen. Fast det blir fler gånger.

Idag åkte vi hem till pappa och firade jul med dem andra. Det var väldigt mysigt.. drack glögg och öppna lite paket och sedan blev det julbord.. IGEN..



Fin gran. En riktig t.o.m. Det var värst, med en liten tomte på sidan.. (hö. hörnet)





Mina två bröder som jag älskar något oehört trots våran christmas battle vi haft under dagen. Skämtat och skojbråkat. Vi har haft det roligt idag iallafall. Stökiga syskon.. Hmm, det är vi de! :-)



Vi klädde även upp Romeo idag, han fick ha en liten rööd fluga. Så sööt och charmig. Skulle försökt köpa en tröja åt honom, men jag har inte hunnit mäta upp honom riktigt än. Men vi har kikat på en del. Får se vad det blir.



Den finaste adventsljusstaken någonsin. Jag verkligen älskar den.! Så avundsjuk.

Nej jag hade en fin jul med min familj. Mycket julmat och julskinka. Usch, blir så tjatigt. Men nå, det lär ju bli lite små ätande ett tag framåt. Nej ni, ska ut till mamsen i köket och sedan fixa den där gröten och sedan blir det läggdags och sätta på en film och bara sooooova. Imorgon jobbar jag ju som sagt. Börjar 07.00 :-(  *WHY?!*

Aja ha en fortsatt trevlig jul och God Fortsättning på er :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0