En chock..

Idag så vaknade jag runt kl. 06.00 imorse och satte på tv. Kollade på The Voice som brukar gå på Kanal 5. Jag fick höra av något tillfälle bara att dem nämnde Chris Brown (för er som inte vet vem det är så är det en jätteduktig R&B sångare). De sa någonting om misshandel och att han hade blivit arresterad + satt i fängelse vid tillfället. Jag vart jättenyfiken. Är inte direkt hans absolut största fan men visst jag var på hans konsert och jag älskar ganska många av hans låtar. För han är en grym underhållare och en av dem absolut bästa dansare jag någonsin sett.

Hur som helst så på vägen hem från jobbet smet jag in i en affär i närheten för att handla lite mat och då passade jag på att köpa Aftonbladet och Sofis mode, antog att det borde stå något i tidningen. De nämnde ju även R&B sångerskan Rihanna. Var inte riktigt med på vad som hade hänt så jag blev nyfiken och fick mitt svar. Blev ganska chockad över resultatet. Jag HOPPAS tidningen har fel.


Det som gjorde mig så chockerad var att det stod att han misshandlade Rihanna, knäckte näsbenet etc. Visst tidningen överdriver ganska mycket kanske, men verkar man inte lite skyldig om man skaffar advokaten som fick Michael Jackson fri från barn-sexanklagelserna (inget ont om Mr.Jackson) fast ni fattar. Äsch, jag vet inte fattar bara inte att han skulle vara kabel av att misshandla en tjej med tanke på hans familjs förflutna. Andledningen att jag tar upp det också är att båda två är i min ålder och jag diggar de båda två. Helt underbara sångare. Lilla Brownie risker upp till 9 års fängelse.

Synd att de inte dök upp på Grammy galan. Båda två skulle ju uppträda.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0