Kort om veckan.

I tisdags så sov jag hos Karina fast tidigare så jobbade jag hela dagen, eller jag fick 4 timmars rast så jag passade på att åka hem och få något i mig så jag orkade med resten av dagen. I onsdag så jobbade jag också hela dagen och då jobbade jag överallt kändes det som. Nå, jag klarade iallafall att jobba hela dagen.

När jag kom hem och kollade på tv så fick jag ett samtal av min kompis Jennifer. Hon var på väg till Kungsholmen för att mata den där läskiga katten. Sedan frågade hon om jag ville sova hos henne och jag tänkte varför inte. Hon har ju flyttat så jag har ju fortfarande inte sett hennes nya villa så jag följde självklart med. Hon kom och hämtade upps mig sedan åkte vi direkt till Södertälje. Något lite läskigt var att några affärer vi passerad förbi för att kolla om dem hade öppet hade brunnit dagen efter.

Okej, men på torsdags morgon så åkte vi tidigt från Södertälje. Jag åkte direkt hem. Sedan hade jag en och en halvtimme på mig för att duscha och gör mig i ordning för att sedan rusa in till stan för att äta lunch med familjen - brorsorna, pappa och hans fästmö på Jensen - vasagatan. Det var jättetrevlig. Efteråt så gick vi runt och kollade på kläder. Min pappa fick handlat en kavaj och min lillebror en jacka på Zara. Min storebror som hade hittat en jacka på Zara köpte den aldrig för det var en strl för liten för honom vilket var väldigt synd.



Själv fick jag handlat ett par nya snygga Converse som jag hittade på Nilson vid biblioteksgatan. Dem var jättefina. Me like them very much. Dem är jättesköna så nu väntar jag bara på VÅREN. Den sabla snön kommer ju fortfarande, uscha..

På kvällen gick jag med några vänner och min bror till en Pub/restaurang för att lyssna på en kompis som skulle uppträda. Hans band är grymma och det var jättekul. Vi fick gratis mat och dricka, nica va?! Kanske borde gå dit och hälsa på lite oftare. Träffade även mina gudföräldrar där så det var jättekul. Jobbiga fulla gubbar bara. Det blev ganska sent, men vi hade kul. Igår var jag bara hemma, blev lite sent hemma i torsdags så jag ville bara slappa och sova.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0