Kvällskvist..

Just nu har jag precis kollat klart på Miami Ink, killarna där..ojojoj.. För er som inte vet vad det är så kan jag fatta mig kort vad det handlar om. Det är en reality serie som man får följa med och se hur en tatueringsstudio fungerar och se när tatuerare jobbar. Den här serien har pågått väldigt länge, men jag har inte varit så intresserad förut. Fast jag har väl kollat nu i snart 2 år. Jag gillar att se när andra blir tatuerade för alla har alltid en historia bakom tatueringen, ett minne eller hedrar någon etc.

När vi ändå är inne på ämnet så, imorgon är min stora dag kan man väl säga. För er som inte hänger med. Imorgon ska jag tatuera mig. Jag visade tidigare vad jag hade tänkt att göra, men jag har gjort om den lite grann. Ska inte avslöja något än. Ni får se imorgon.



Okej in på något helt annat. Jag fungerar konstigt ibland, jag kollade ju förut på Batman - The Dark Knight. Dem flesta som har sett den vet ju att Heath Ledger gjorde bland sitt bästa framförande i skådespeleri i den filmen. Svårt att tro att det ens är hans som spelar Jokern. Hans röst och hans sätt, jag menar jag har sett ganska många filmer med honom fast man ser verkligen inte Heath.L i  den här filmen. För mig finns han helt enkelt inte med. Så bra är han.



Hur som helst, det där är gammalt. Det jag tänkte berätta var att jag fastnade för en annan skådespelare, själva huvudrollen själv - Christian Bale. Man har nog hört ganska mycket om honom denna vecka och hans utbrott. Han flippade ut under inspelningen för Terminator 4. Han skrek och svor som en galning på killen som hade hand om ljuset och var bara allmänt tokig. Gillar honom som skådis, men verkligen han överdrev nog en del. Okej, men han gör som sagt bra filmer och ja hans utseende säger väl också en del. =)

Lyssna här - när Christian får sitt utbrott.. Så överdrivet bara.


Aja, nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng. Kanske sätta igång någon kul film. Imorgon ska jag jobba igen. Typiskt, men det blir en härlig dag på så vis att jag bara ska jobba i 5 timmar.


God Natt <3


Kommentarer
Postat av: Jocke

så, hur gick det?! visa bild! :)

2009-02-24 @ 00:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0