Melodifestivalen

Vad ska man säga - BU kanske?! Usch vilka tråkiga bidrag alltså. Nej, jag gillade dem inte alls. Det blev för mycket. Fast jag tyckte nog att Agnes Carlsson förtjänade att gå vidare. Den låten var väl den enda som jag tyckte var okej. Därför väntar jag på dem som gick vidare till Andra Chansen. Är det nästa lördag?!


Men den andra, operasångerskan. Nja inte mycket till musik tycker jag. Och det har nog ingenting med operan att göra för hon kan verkligen sjunga opera, utan det har nog mer med att göra att det var ingen riktigt fart i musiken. Juste såg ni Darin - herregud, nå han var okej. Börjar dock tröttna på alla f.d idoler. Men han sjöng en gammal Jan Johanssen låt

Okej jag ska sluta gnälla, men jag väntar nu till nästa lördag så jag får höra min låt. Hur som haver jag ska väl lägga mig och sova för imorgon ska jag iväg till Skärholmen med mamma på dagen och sedan så blir det väl dags att betala lite räkningar kanske. Idag har jag bara varit hemma och inget gjort någonting, okej nu ljuger jag - jag har endast varit lite snabbt ner till Konsum och handla lite smaskens för Melodifestivalen.

Babbel babbel - God natt på er. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0