Storebror på besök.

Igår så tvingade jag hit min storebror så jag kunde få lite sällskap och sedan få lite god tillagad mat. För vissa kanske jag har glömt att berätta att min kära mamma åkte till Spanien i tisdags, så nu är det bara jag och jag och jag. Fast som jag precis nämnde hade jag storebror på besök och vi lagade god mat.

  

Jag måste säga, min bror är grym på matlagning. Väldigt nyttig må jag säga, det var kul och se honom laga mat och ta ansvar. Det han gjorde var bus enkelt, men det var bara så mycket saker han gjorde samtidigt. Hur som helst så följde en annan lite filur med också på besök, den enda Romeo för familjen.


Lika söt och knasig. Har varit kul att ha dem på besök. Just nu sitter jag och kollar på Batman begins, har inte sett den. Jag tycker väl att dem gamla filmerna har alltid varit Batman för mig. Nåja nu kollar jag iallafall den och det funkar väl. Den duger. Okej, ska inte vara uppe för länge nu. Imorgon ska jag jobba igen fast kväll och sedan på lördag lär jag förmodligen få ett yttligare besök. En av mina närmaste vänner kommer på besök för första gången sedan jag flyttade.

Nåja, ska väl gå och borsta mina tänder och gå och lägga mig alldeles strax.
Chao <3

Kommentarer
Postat av: mamita

Sa bra att Ni hade mysigt med god mat. Buenas noches, hasta luego. Embrasos Mamita

2009-02-13 @ 22:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0