Veckan som gått!

Veckan har varit bra faktiskt, jobbat, träffat kompisar och träffat mina brorsor. Det har väl varit en del den här veckan, men det har varit okej ändå. Jag har ju kommit igång nu och det känns faktiskt jätteskönt.

I måndags var jag på bio med en kompis och såg *Bröllopsduellen* och den var faktiskt både bra och rolig. Innan sprang vi runt på nästan varje Nilson affär bara för att hitta mina nya skor som jag har köpt, ganska tragiskt va?! Men tillslut så hittade vi dem på Nilson vid "plattan". Jag blev ÖVERLYCKLIG och grymt nöjd med mitt köp. Hittade också en massa andra skor också, men jag avvaktar nu ett tag innan jag börjar shoppa vidare. Det finns så mycket jag vill handla nu. Måste ta vara på pengarna. Sov sedan hos en kompis efter hela den låååånga dagen. Vi kollade på *This Christmas* innan vi somnade. En ganska bra film.

Sedan i tisdags var jag ledig, och då gjorde jag inget speciellt låg på en soffa HELA dagen och bara kollade på tv/film. Jag såg en film med två legender Al Pacino och Robert De Niro - Righteous Kill. Köpte filmen samtidigt i måndags. Super duper bra faktiskt, annorlunda fast rolig och jag kan nog säga att den består av väldigt mycket svordomar.

I onsdags har jag bara jobbat och torsdags samma sak, men på kvällen sov jag borta igen. Jobbade dag i fredags och träffa den äldre brorsan i stan och tog en fika på Åhléns. Kollade även på kläder åt honom och vi hittade massor. Gillar leta kläder till storebror, ibland behöver han en extra hand för att se vad han kan tänka sig behöva och vad som passar. Hittade en jätte, jätte, jättesnygg jacka som skulle passa utmärkt. Vi får se, det är ju en födelsedag som är på ingång snart. Senare åkte jag hem till lillbror hos pappa och hängde med honom hela kvällen. Det var kul, vi la oss ganska tidigt för jag hade inte fått mycket sömn den natten till just fredag.

Igår åkte jag hem snabbt duscha hämta lite nya kläder och datan, sedan åkte jag hem till en kompis. Vi lagade VÅR EGNA middag och det var jättegott. Vi lagade kyckling wok med jasmin ris och grönsaker. Det var något grymt gott. Eftersom vi missade melodifestivalen eftersom det tog sådan tid att laga mat så kollade vi på *Rush Hour* (första filmen). Den andra hade precis gått på tv, vi hann se 5 min i slutet. Ville se den första efter det.

Detta var min vecka! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0