I måndags...

Två tjejer jag känt typ i 14 och 16 ÅR. Kul att mina äldsta vänner kunde följa med.
 

I måndags så vet ju de flesta av er att jag tatuera mig och många är väldigt nyfikna hur det gick och om det gjort ont etc. Ja, det gick bra. Direkt efter jobbet i måndags så mötte jag upp Malin (min gamla barndomskompis). Vi gick till apoteket och köpte salvan man skulle ha handlat in. Samtidigt passade vi på att köpa lunch för jag var så hungrig. Därefter åkte vi direkt till Flash Fighters (tatuerings studion - väldigt känd) och där mötte vi även upp Jennifer (min gamla barndomskompis *också*)


Här ockuperade vi oss i väntan på min tur..

Hur som helst som jag tidigare skrev så gick allt jättebra och nej det gjorde inte så ont som alla påstod, det kittlades t.o.m lite grann. Men jag antar att det beror på, vi alla känner ju olika. Nåja, ni är väl nyfikna på resultatet och jag är väldigt nöjd. Kan stolt säga att jag är glad att jag gjorde den för den betyder så himla mycket för mig.



Fyra stjärnor med en massa små runt om kring.

Okej, men efteråt följde jag med Jennifer till Kungsholmen för att hon skulle hjälpa till och ta hand om någons katt, mata den och så där. Jag lovar att det där måste nog vara den läskigaste katten jag någonsin har träffat. Stora ögon och svart som natten. Av ingen anledning alls så fräste den åt oss. Jätteläskigt. Efteråt tog vi en fika på Vasagatan Espresso House.

Det blev en super bra dag för mig och jag blev väldigt nöjd med allt.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0