Semestern har BÖRJAT!

God Kväll!

Nu har jag äntligen börjat njuta. Semesterna har ju börjat och jag är överlycklig. Jag har inte skrivit något på de senaste dagarna pga. att jag inte har varit hemma. Har varit sovit borta enda sedan i måndags och jag kom hem idag. Skulle faktiskt skrivit i måndags. Okej hur som helst jag har bara jobbat. I tisdags var jag med en kompis i stan och käkade ute och gick sedan på bio. Det var kul och vi promenerade i Gamla Stan och det är läskigt på kvällarna. Passerade förbi Kungsan och kollade på när några åkte skridskor, ganska kul faktiskt.



Annars har ju som sagt varit hos en kompis, kollat på film och en spansk serie som vi har följt ganska mycket nu. Jag lär mig som fan nu alltså. Har varit jättenyttigt för mig faktiskt. Filmerna vi har kikat på var Fantastic 4 och Arn. Jag är väldigt imponerad över att jag verkligen tycker om Arn - filmerna, fick även min kompis att börja gilla dem.

Från det ena till det andra - tänkte bara visa vad jag har funderat som tatuering. Är väldigt nöjd med resultatet som jag kommit fram till..


Nåja, vad har annars hänt? Inget speciellt faktiskt, pratat lite med kompisarna som mina gamla goda vän Malin. Vi har kommit fram till att vi känt varandra nu i 15 år. Det är ganska kul tycker jag och vi kan prata gamla goda tider som jag verkligen tycker om eftersom det känns som man börjar glömma lite. Okej, men nu har jag semester så FÖRMODLIGEN ska jag försöka anstränga mig en smula extra till att skriva. Det är ju mitt sätt att låta er som jag inte träffar så ofta få hänga med lite vad jag annars gör nu för tiden.

Ha en super trevlig kväll..kollar just nu på Let's Dance på tv 4. Vet ej varför, började titta när jag var på jobbet och nu när man väl har börjat så vill man gärna fortsätta.

Byebye <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0