090710

God Morgon!

Klockan är snart 07.00 och jag sitter här med ett leende. Nu för bara några minuter sedan så hittade jag mitt pass som jag letat efter. Var nära på att gå och göra ett nytt idag. Fast jag visste att jag inte riktigt var säker på om jag kollat igenom en av mina kartonger ordentligt som jag lade ner allt som låg på mitt skrivbord i förra lägenheten. För jag minns att jag lade mitt pass på skrivbordet så jag alltid visste vart det skulle ligga för då tappade jag inte bort det. Fast när det var dags att flytta så åkte det väl ner i flyttkartongen bland mina skrivbords grejer. Hade väl bara glömt bort att packa upp det och lägga det på ett smart ställe efteråt.

Men nu är det hittat och jag kan pusta ut. Nej, just nu sitter jag och äter två frukost smörgåsar. Var verkligen inte hungrig fast jag måste ju få i mig något nu för annars kommer jag bli vrål hungrig om några timmar. Jaha inget droppandes på fönsterbrädan än iallafall. Igår kväll hade jag svårt att somna när det regnade så mycket. Hur som helst, var inne alldeles nyss på SMHI sida och kollade vädret och det verkar komma fram en sol runt 12.00 tiden och det passar mig väldigt bra. Slutar tidigt och sedan så ska jag förmodligen till stan efter det.

Nå, nu måste jag börja klä på mig. Eftersom det inte regnar så ska jag nog gå till jobbet. Men ha en super bra morgon och dag! Nu var det fredag igen. Usch vad fort dagarna går!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0