Dags att sova.

Japp ska sova nu, blev bara tvungen att skriva ett litet inlägg eftersom jag inte gjorde det igår. Igår hjälpte jag nämligen min kompis Caroline med en grej. Hon skulle "låna" filmer av mig och det tog lite tid att fixa. Carro var på mig hela kvällen och tillslut blev jag klar. Det tog tid. Så hela kvällen gick åt att hjälpa henne.

Idag så slutade jag tidigt för en gångs skulle. Imorgon slutar jag ännu tidigare och planen är efter att träffa J.F. Ska till stan och förhoppningsvis så har min Don Donna väska kommit. Jag har längtat nu så nu måste den ha kommit in. Även en hatt måste jag finna mig. Har kanske sett en, men jag är inte riktigt säker. Hur som helst, så ikväll har jag sovit minst 2-3 gånger..sjukt. Var så trött efter jobbet. Men tredje gången jag vakna så var klockan fem fast jag visste inte om det var på kvällen eller morgonen. Självklart drog jag slutsatsen och trodde det var morgon tills jag kollade på en digitalklocka och det stod 17.00. Snacka om att man är helt borta då.

Idag fyller J.H år. Hon blir 21 - grattis grattis kompis. Hoppas du fick en trevlig födelsedag! Ni anar inte hur månger jag glömde det idag. Först imorse kom jag på, juste idag fyller J.H år. Sedan glömde jag och några timmar senare kom jag på det igen och glömde bort det. Sedan påminde J.F mig och sedan glömde jag igen. Alla gånger jag kom på det så skulle jag skicka ett meddelande till henne men det blev aldrig av. Inte förrän på kvällen då brorsan påminde mig om vad det var för datum. Så tillslut fick jag iväg mitt mess.

Nej, skäms lite för det. Hur som helst jag har grattat henne och det är det viktigaste. Nej nu ska jag väl sova. Ska upp tidigt. Vi hörs imorgon igen! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0