Goal 3

Vaknade första gången imorse av att jag fick ett meddelande, men jag var för lat för att titta på det så jag somnade om. Sedan öppnade jag ögonen runt 10.30 för att jag upptäckte att jag hade glömt och betalat en viktig räkning, så det gjorde jag..Bums på en gång. Juste meddelandet jag fick, det var från Danyelee. Hon gjorde en tatuering 21 Juni och jag har inte sett den, så nu blev jag nyfiken och hon skulle skicka en bild. Jag var inne nyss och kika, men har fortfarande inte fått den. Det är konstigt för klockan 07.49 imorse så messade hon att hon hade skickat den.

Skit samma, igår kom jag hem från brorsan. Det har varit roligt vi åt god mat och hade trevligt. Det blev mest lat hela dagarna. Åkte lite till Täby centrum, besökte även Åkersberga centrum men det var ju ingen höjdare..dötrist. Men jag fann en gullig tröja dock i Täby innan jag lämnade området. På vägen hem hoppade jag av i stan för att träffa Malin. Vi skulle träffas och käka lite. God mat, men en lååååång väntan tills vi fick den. Promenerade en mini bit sedan fick det bli tåget hem.

Kom hem och la mig på sänge. Fy sjutton vad skönt det var att ligga i sin egen säng utan en katt och en hund som bråkar och håller på mitt i natten. Nej, jag har sovit gott inatt och det har varit super..kunnat sova ut rikigt ordentligt utan ens gjort planer för idag. Är så nöjd, just nu tänkte jag göra i ordning frukost och sedan ska jag kolla på efterläääängtande film Goal 3. Det är en film jag och Karina har väntar på något hemskt lääänge. Nu är den ÄNTLIGEN här. Och jag måste nu se den..för det är den spännande fortsättningen.

Vi hörs sen! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0