IKEA tur med lilla familjen.

Idag så vaknade först av att mammas hemma telefon ringde. Somnade nästan direkt om, men sedan efter 5-7 minuter ringde sedan min hemma telefon. Det var storebror som hade bestämt planerna idag. Eftersom både han och jag var lediga idag och mamma som har semester bestämde vi att ta en tur till IKEA. Vi kom inte därifrån med stora köp, men jag hittade två fina "tavlor" eller ja bilder mer som jag verkligen tyckte om.


Här är ovan är en av tavlorna iallafall. Den andra verkar inte vilja läggas upp. Jag orkar inte krångla eller har inte heller tålamod för att fixa problemet. Okej, men jag vart iallafall väldigt nöjd med de två bilderna jag skaffade. Får se bara vart jag sätter upp dem. Det var en rolig dag iallafall att lilla familjen kunde samlas och ha skoj.

Har ni som mig kollat på tv4 kl.19.30 tidigare ikväll? Inte? Då missade ni Michael Jacksons minnestund iallafall. Otroligt fint och jag fick faktiskt tårar när hans dotter hade sista talet i slutet. Kunde inte hålla tillbaka då. Det var så sorgligt. Artister som Stevie Wonder, Jennifer Hudson, Lionel Richie, Usher och John Mayer uppträdde och gjorde succé. Verkligen, det var jättefint och imponerande. Håller just nu på att spela in konserten som kom efteråt. Så sablans bra. Ska se ett tag till sedan är det dags att sova. Ska nämligen jobba imorgon. Får dock lite sovmorgon.

The Moonwalk och bara allmänt grym dans visas, tillsammans med låtar från Billie Jean till Thriller. Galet bra konsert må jag säga. Ska fortsätta kolla ett tag till och digga några av världens bästa låtar.

God Natt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0