Yeah! Semester..!

Från och med att jag lämnade och stämlade ut igår så började min semester. Tog sällskap med Silvija en bit hem. Vi hade roligt trots jag hade så magont..vet ej om det berodde på mensen eller något annat. Hon var snäll nog att försöka underhålla mig genom att sjunga och dansa så jag skulle försöka glömma att jag hade så ont..snällt =) Men sjunga och dansa till Pitbulls låt Calle ocho (I know you want me) hjälpte tyvärr inte..men vi hade roligt ändå.

Det var en grymt lååång dag och jag trodde jag aldrig skulle orka ta mig igenom den. Om det inte vore för gangster till vän Silvija så hade jag nog inte det. Fy sjutton vad roligt man kan ha. Igår så körde vi bara på dem sista timmarna. Vi båda jobbade hela dagen. Jag var till och med så snäll att jag bjöd mina arbetskompisar på frukost..LYX!! Det har varit få timmars sömn i helgen, men jag tog mig igenom det hela ändå. Nu slipper jag gå tillbaka dit på 3 HELA VECKOR! LOVELY! J.F har börjat en nedräkning..varje dag skickar han typ ett sms..10 dagar kvar till kreta...9 dagar kvar till K.. Hahaha rolig typ.. Man verkligen längtar. Messade även med min kompis Caroline som också har semester nu idag..fick ett sms av henne kl.01.00 natten till söndag..Tack för alla filmer gumman ;) Haha..ja när man lånar ut ca.25 filmer så.

Ja idag är det första dagen på semestern..och dagen är redan planerad. Ska alldeles strax stiga upp och gå och göra mig i ordning. Sedan ska jag messa Silvija och se om vi fortfarande ska träffas idag..isåfall blir det lite shopping kanske. Sedan blir det att packa väskan och åka ut och hälsa på storeb. Men innan måste jag betala mina räkningar också.. tusan.

Återkommer strax <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0