Sommaplanerna är klara!

Ja idag så har det varit jobb och igår med samt tisdags och onsdags. Soliga dagar har det också varit. Har varit i Täby och shoppat samt varit på bio. Igår såg jag den mest EFTERLÄNGTADE film som jag någonsin väntat på - Transformers: Revenge of the fallen. Så sablans lyckad. Älskade den första och den andra kunde ju inte bli bättre alltså. Dem är så grymt bra gjorda. Michael Bay och Steven Spielberg gör ju alla bra filmer - Bad Boys, Armagedon t.ex.

Kolla in trailern: Transformers: Revenge of the fallen (2009)



Okej hur som helst. Idag så har min sommarplaner blivit färdiga, utomlandsresan är bokad och klar. Sedan kommer det väl bli en tripp till Dalarna (hoppas jag) ingen sommar utan att besöka mitt landställe. Och självklart sommar i stockholm av lite allt möjligt - träffa vänner och umgås med familjen och bara allmänt slappa. Imorgon eller på söndag ska jag betala räkningar. Nu har jag tagit på mig mycket extra pass så jag kan tjäna lite extra och få lite fler klirr i kassan! =) Som sagt ledig helgen så vi får vad som händer. Jag funderar på att städa mitt rum och jaa.. dagen får komma som den gör.

Måste bara säga att idag kände jag mig lite somrig och det fick jag väl höra ett par gånger själv också. Men man måste våga lite nu när värmen kommer. Så jag slängde på mig linne och en rosa tunika liknande och ett par leggings. Hur skönt som helst, men när det blåser så ser det ut som jag bär på ett tält runt mig. Tunikan är så STOR.


Nej, nu ska jag strax lägga mig..! Tråkig fast lugn fredag. Njuta av en fin fredags kväll. Ha det bra mina vänner!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0