Tisdag..!

Sorry att jag inte har skrivit, men jag har varit så fruktansvärt trött de senaste dagarna. Vet inte riktigt vad det är. Har väldigt svårt att sova på nätterna. Ska försöka ändra på det. Okej lite update..

I söndags var jag med brorsan i Täby Centrum och det var ju bara tråkigt regnväder hela helgen och igår. Hur som helst gårdagen var inge märkvärdig. Det var jobb och efteråt blev det träning. Helt slut när jag sedan kom hem. Idag var det i stortsett samma sak. Jobb, hem - vilade och sedan ringde Malin så därefter var det träning.

Har precis duschat och nu ligger jag här i sängen och kollar på slutet av Desperate Housewives. Så fort det är klart så ska jag borsta tänderna och sova. Får se om jag kan somna tidigare ikväll. Usch, jag har en sådan ångest. Samtidigt känner jag mig så fånig av anledningen. Saken är den att min data har länge krånglat och nu har vi här hemma bestämt att vi ska lämna in den på reparation. Förmodligen behöver vi byta datans "hjärta". Själva kortet i den som göra så att den fungerar. Så imorgon ska jag ta tid på mig på kvällen och föra över ALLT från datan till mitt extra minne. Grejen är att jag kommer vara utan den och är rädd att jag ska förlora sådana program som jag laddat ner. Tycker inte alls om det, men vad gör man inte för att den ska bli bättre.

Nej ska korta ner meningarna. Imorgon är det även andra tandläkarbesöket och sedan en lägenhetsvisning. Är så spänd och nyfiken! Men vi hörs nog imorgon!

<3


Min kompis lilla nyfödda söta, gulliga, mysiga - bebis!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hola tjejen! Jättesöt baby!! Oroa Dig inte för datorn, Du kommer inte förlora något eftersom Du lägger in allt på externa disken. Besos y embrasos tu mamita

2009-06-17 @ 12:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0