Kom igen, Sverige!


Det är nu pause i matchen mellan Sverige - Portugal och jag tycker allvarligt talat att Sverige har jobbat på riktigt bra den första halvleken. Det är grymt. Hoppas vi blir bättre andra. Lilla Ronaldo var lite kaxig under en intervju genom att säga "Sverige är rädda för att möta oss". Men hallå, vilken nörd. Vi har många bra spelare, speciellt Henrik Larsson, Källström och Elmander samt vår super målvakt Isaksson som ska se till att det fortsätter stå 0-0 under andra halvlek åt Portugal. Sverige få gärna göra en del mål. Så länge Portugal förlorar så.

Okej men kort om gårdagen. Träffa Joakim efter jobbet och vi åkte in till stan och kika på kläder. Passade även på att leta efter min väska, Don Donna, men den fanns ju inte i den ljusbruna färgen som jag vill ha utan bara i svart. Usch, det var tråkigt dem sa att jag får vänta och komma förbi lite då och då. Nå, får väl göra det. Aja men sedan så passade vi på att käka lite på Jensen. Det var väldigt gott.

Idag vaknade jag av att min kära kompis Dany skickade ett meddelande till mig kl.06.40 imorse. Tack Dany! Hon har barn och dem vaknar tidigt samt väcker henne då samtidigt så hon är alltid vaken tidigt även på lediga dagar..kul! Aja, runt 10.15 ringde min kära gamla kompis Malin och ville gå promenad. Så jag träffade henne och Frida (tvillingsyster) lite efter 11. Det som var kul var att promenaden slutade med en frukost/lunch på Pizza Hut (blääää) och sedan jakt på nya skor, sedan stress in på Systemet Bolaget. Men jag åkte hem med ett leende på läpparna eftersom jag fick träffa min goa och kära vänner. Saknat dem som bara den.

Okej återkommer strax igen..matchen är igång igen och jag vill inte missa något...HEJA SVERIGE <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför bläää? de var ju supergott :D

2009-03-29 @ 12:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0