Kort dag, men trött.

Dagen har varit lite till och från om man säger så. Jag är glad över att jag slutade tidigt trots jag inte alls hade någon lust att ens gå och jobba efter en lång och jobbig helg. Var även trött och bara ville hem. Men sedan på vägen hem så gick jag förbi affären och köpte mig lite käk samt en massa andra varor + aftonbladet med Sofis mode.



Så jag hade lite och läsa när jag sedan kom hem. Stod ju som vanligt om vårens mode, har dock inte hunnit läsa aftonbladet än. Gör nog inte det nu ikväll utan det får väl bli imorgon till frukosten. Glor just nu på Project Runway, tv3. Finns inte så mycket annat att titta på, men det är ganska kul faktiskt. Se hur deltagarna designar sina egna kläder från grund och botten. De flesta är ganska duktiga.

Imorgon är jag ledig, TACK OCH LOV. Vet inte riktigt än vad jag ska göra. Skulle faktiskt vilja åk in till stan. I lördags var jag i stan, mötte upp brorsan efter jobbet. Vi gick runt och tittade, träffade en gammal kompis till honom. Hon jobbar på ett café vid PUB huset. Så vi tog en fika där. Senare träffade jag två andra legender Joakim och Jennifer. En liten återträff - med middag + sång och dans (melodifestivalen). Med tanke på att jag tidigare på dagen var lite arg och hade smärtor i ryggen så var det en perfekt avslutning på kvällen + att jag kom hem med lite inköp från stan.

Som sagt annars har jag jobbat i helgen. Nu ska jag titta på tv en stund och sedan ska jag väl krypa ner i sängen. Behöver ju inte vara uppe onödigt länge bara för att jag är ledig imorgon. Aja Vi ses!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0