Måndag.. helt slut!

Tänker inte hålla det inne - Jag är helt slut! Helgen tog på mig mer än vanligt nu alltså. Har ingen aning vad det kan bero på, men hur som helst så är jag iallafall ledig imorgon och har ingen aning vad jag kan tänkas mig hitta på för skoja. Borde egentligen ta i tu med mitt rum nu igen. Har åter börjat se ut som ett rum som ägs av en slarvig tonåring - vilket jag ej kan förneka dock. Fast jag vill ha det snyggt, men jag orkar inte jämt. Man det är duktigt av mig att själv lägga märka till det när det börjar se hemskt ut. Kläder som byggs upp som på ett berg.

Nåja, idag har jag igen jobbat och det var lite stressigt på morgonen fast det ordnade sig sedan. På vägen hem tog jag sällskap av två av mina närmaste vänner på jobbet. En av dem ska sluta på fredag så jag är ganska ledsen över det. Okej, inte dramatiskt ledsen utan..ja det är ju inte direkt något jag ser fram emot. Kommer självklart sakna henne.


Typiskt så kom det minsann snö igår som jag trodde, men kanon väder på morgonen när jag gick till jobbet då. Aja, det var lite tjock snö imorse som låg kvar, men sedan på dan' så dök solen upp en stund och när jag gick hem sedan vid 14.00 tiden så hade en del faktiskt smält så det var ju bra. Vet ej morgondagens prognos, men jag hoppas nu på mer sol och mindre snö så hinner det smälta bort.... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0