090509

God Morgon! Klockan är strax 10.15 och jag har träningsvärk i nästan hela kroppen, speciellt armarna. Vi kom på igår när vi kom hem att vi hade glömt att stretcha..smart va?! Nej inte värst. Okej, men nu kan jag ändå inte göra någonting åt det. Moving on... Skulle ju ge en överraskning igår som jag inte velat ta upp här pga. min respekt till personen det handlar. Fick tilllåtelse att göra det igår, men grejen är att jag kan inte det för det fattas en grej som inte kom fram på min mail igår. Så jag måste be personen skicka en grej först innan jag kan säga något. Ni får se varför. Förhoppningsvis ikväll kan jag få den. Jättekul och spännande!!

Okej dagen då, idag ska jag förhoppningsvis träffa syskonen. Båda två. Först ska jag in till stan och träffa lillebrorsan, har ju lovat killen gå på bio tidigare. Sedan frågade jag storebroder om han är intresserad av att träffa oss efter jobbet och lät väl på honom som om det vore kul. Så antagligen blir det att vi åker till honom efter bion. Vi har valt en film som folk  tänker; VA? Nej vad fånigt! Men jag och lille b. är ganska nyfiken på den så vi tänker faktiskt se den och det är Star Trek.

Nåja, vi får se vad det blir ut av det. Ska iallafall bli en rolig dag. Måste göra mig i ordning eftersom jag måste hämta biljetterna och åka in lite tidigare än lille b. Så idag lär jag inte komma försent iallafall, förhoppningsvis. 

Hörs senare! <3


Kolla in min kompis tavla, känner ni igen ögonen? Ni som vet säg inte! Ganska cool va?!

Kommentarer
Postat av: JF

ganska cool? ha! oerhört cool skulle jag säga ;)



2009-05-09 @ 22:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0