CHAMPIONS LEAGUE 2009

Dem tog hem seger riktigt ordentligt, utan fusk och sådant.  Dem gjorde det med stil. Jag är så otroligt glad. Kommer sova med ett stort leende. Har redan valt mina sängkläder - javisst..Barcelona flaggan såklart. Utan tvekan. Har väntat länge på detta och äntligen alltså. Finns inga ord.

Ser på tv:n just nu och jag tänker tillbaka för 3 år sedan då Henrik Larsson var med. Shit, vad åren går fort. Men det är ju klart som de flesta säger.. Barcelona har alltid setts som en av det bästa lag i Europa. Dem har ju fantastiska spelare, speciellt - Messi, Henry, Eto'o, Iniesta, Puyol och mfl.


Han kallas "Underbarnet" och alla dessa år han har spelat så har han inte visat annat. För det är pga. honom dem vann, han gjorde 2-0, Lionel Messi och den bästa afrikanen Samuel Eto'O som gjorde första målet. Ja, jag ska fortsätta städa rummet. Men jag har iallafall uttryck min glädje, så nu vet ni. Nu väntar jag tills nästa år. Vad händer då? tänker ni. Ja men för tusan det är då de stora grejerna händer - VM fan..

God natt allesammans!

<3

Kommentarer
Postat av: mamita

Grattis till segern "la Barca", lämligt att fira på räkbåten, eller hur

:-)

mamita

2009-05-28 @ 09:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0