Helgen..!

     

     

I lördags träffade jag mina homies (se ovan - idolbild?). Vi gjorde god mat och efterrätt. Tack för "drinken", kompis! Det var gott. Vi kollade på El classico - Barcelona mot Real Madrid och hur mycket jag än tycker om Barcelona så vart jag väldigt chockad över att dem storsegrade mot Real M. Shit alltså, 6-2 till Barca..grymt! Det verkar gå bättre för dem så jag antar jag inte ska ge upp hoppet utan börja anstränga mig kanske lite mer nu för att se matcher då och då. Hade iallafall trevligt. Tidigare på dagen träffade jag brorsan (äldre). Vi gick runt och kollade på skor för det mesta. Köpte ett par till honom. Hittade dock inga åt mig.

Igår var det ju familjeträff på pappas sida - jag, pappa, lillebrorsan, pappas fästmö och storebrorsan. Vi tog en liten biltur ut till Skokloster slott. En otroligt seg resa dit, någon timme eller 45 minuter kanske. Men det kändes liksom - hallå, snart framme?! Det var iallafall jättefint. Visste inte ens om att stället fanns. Ett jättestort och fint slott. Hade mina tankar där kring om man själv bodde i det där stora slottet, shit vilka rum som man måste fylla och inte tala om fönsterputsning.


Som ni ser så är det stort, vi gick runt nästan hela området, skulle velat kika mer på "trädgården". Ni ser ju hur stort området är. Det är massa historia bakom detta. Om gubben som byggde det och bodde här. Har iallafall haft en trevlig helg. Kul att träffa gamla vänner och få familjen samlad. Saknar sådant.

<3

Kommentarer
Postat av: JF

wow, vilka otroligt söta vänner du har! haha :P

2009-05-05 @ 19:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0