Jag och tider alltså..?!

Jag och tider är inge bra kombination. Mina bröder brukar dagligen undra hur det kommer sig att jag aldrig kan passa eller hålla en viss tid?! Vet faktiskt inte. Jag brukar ge ett enkelt svar: Det ligger i mitt DNA. Vaddå? Jag kan verkligen inte hjälpa det trots jag anstränger mig. Kan gå upp tidigare eller börja göra mig i ordning tidigare, men det hjälper inte. Ni får helt enkelt ta mig för den jag är. Jag är sådan. Ska verkligen göra mitt bästa att försöka ändra på det.

Poängen är att jag hade planerat att somna tidigt ikväll med tanken på att jag ska upp tidigt och jobba imorgon bitti, men icke nicke det gick inte att hålla. Nu är klockan FÖR mycket och jag ska sova. Är ny duschad och ligger i min renbäddade säng. Fick bli blåa lakan. Imorgon ska jag berätta om helgen. Helt underbar och jätterolig. Är sjukt nöjd, speciellt idag! Ni kanske minns varför. Har varit på Äventyr..=)

Hur som helst ny dag imorgon så då kommer updates + jag ska kanske träffa en viss person efter jobbet. Ska få lite ärenden gjorde förhoppningsvis. Får se om det blir av! Men god natt på er och sov gott!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0