Min överraskning!

Nu kan jag äntligen berätta det jag så länge velat säga. Men jag har inte skrivit något om det här på bloggen för att jag har respekterat min kompis privat liv. Okej, det verkar som jag har avslöjat det nästan. Ja, se bilden nedan..! Någon aning om vad det kan vara? Jag har fått tillåtelse att lägga upp bilden.


Fr. vä till hö. benen-magen och det stora här är huvudet
.
Denna bild är på min kompis bebis. Behöver inte nämna vem riktigt än för jag vill inte förstora saken för mycket, men jag är jätteglad för hennes skulle. Happy happy happy..! Kan bara säga att den här personen är väl förtjänt detta.

Har en annan kompis som fick barn för dagar sedan. Snackade med henne idag på vägen hem. Allt hade gått bra och hon var jätteglad. Vi ska vänta några veckor sedan ska jag och my homie Silvija få träffa henne och bebisen. Ska få ett kort på lilla pojken imorgon förhoppningsvis. Sjutton gubbar vad folk ska ha barn. Sedan finns det en annan kompis som jag inte pratat om så mycket som också ska få barn.. Två personer ska få och en har redan fått, helt galet?! Som min kompis Silvija sa; Jaha, då är det väl bara våran tur! Aldrig, inte nu iallafall!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0