091109

Dagen, den har varit bra. Har jobbat och det har varit väldigt mycket idag, men ja det är arbetslivet. Det kan vara tufft ibland, riktigt tufft måste jag säga. Men sedan har det också varit grejer jag själv kan säga att jag är stolt över. Tagit ansvar och fått bra feedback på vilket fick mig att lämna jobbet med ett glatt leende. Sedan så fanns det grejer som inte var lika bra, men det är en annan historia.

Efter jobbet drog jag till Liljeholmens centrum med Karina. Gick runt och kika i en massa affärer. Hittade väl en del grejer jag själv kan säga att jag så gärna hade velat köpa, men jag tog mig i kragen och blev tvungen att tänka ekonomiskt. Handlade endast mascara och ögonpenna. Det fick räcka gott och väl. Men jag letade efter en efter - present till Fars Dag samt en present till födelsedagen. Det är svårt fast jag har beslutat mig för att handla till honom. Vet ej vad?!

Råkade stöta på några vänner, trevligt. Dem har gjort något som jag försöker låta bli att tänka på (vaccination). Kul och bra för dem, finns en orsak dem gör det i ju för sig. Okej byter ämne. Ja, men sedan så gick vi vidare kikade vi lite i centrum. Sedan drog vi. Gick till affären på vägen hem och köpte något att äta. Var hungrig. När jag kom hem käkade jag och faktiskt så råkade jag somna så jag har blivit så seg nu på kvällen. Fast nu kollade jag precis klart på Fotbolls Galan 2009 och jag måste säga vad trist att samma person får åter igen Guldbollen. Snälla människan har ju inte gjort något märkvärdigt tycker jag, finns nog bättre spelare som faktiskt förtjänar det priset.

NEJ, sorry ska inte gnälla. Ska kika på en intervju bara. Hörs snart!

<3


Detta är en bild jag tog i Dalarna när jag var där med några vänner för
ett par år sedan. Blev nöjd med den och ser fram emot att åka dit igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0