091125

Tjena mitt bena.!

wiiie, I've got my money! Pay-day. Men jag förlorar mer än hälften och det suger. Men det kallas räkningar, så det är inget jag kan göra åt det. Nå, dagen har iallafall varit toppen. Fick en lugn morgon. Började vid 11 och slutade vid 18.30. Efteråt mötte jag upp Malin och den sötaste ungen på jorden just nu - Noelia. Hon växer allt mer och mer.. (Jag menar inte i flera meter, utan utvecklas och så. Man ser skillnad om man kan förklara så)... Så söt hon är. Sedan drog vi till Zinken och käkade. På t-banan träffade vi en annan gammal kompis till oss. Snackade lite. Nå, senare mötte Frida upp oss. Då passade vi på att busa lite med lilltjejen medan Malin ääääntligen kunde få äta.

Hon är så sablans lik Malin när hon var liten. Så läskigt att dem är så lika. Men hon är helt underbar och hon är så himla rolig. Den där lilla ungen får vem som helst att le, jag lovar.


Med moster, hehe.. fick fram ett litet smile.


Zinken's t-bana i väntan på tåget.


Åh, hemma hos moster. Lite nyvaken..


Mamma Malin - En person jag absolut är stolt över att känna. Den mest ansvarsfulla människa jag känner.

Så konstigt att så mycket sker denna vecka. Får träffa alla mina vänner och oväntade gamla vänner också. Helt otroligt att jag hinner med allt. Får se om jag träffar Gisela också, om hon blir kry. Skönt att ha sina gamla vänner omkring sig nu. Jag har dem bästa och snällaste vännerna. Dem är absolut GULD VÄRDA. Mamma fyller år på fredag också. Kan den här veckan bli bättre?! Ajuste. Grattis till Ida och hennes karl. Vad roligt att ni fick lägenheten.! 

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kika på lite tv. Sedan blir det till att sova. Tack gode gud för min sovmorgon imorgon. Skönt! God natt på er!



Kommentarer
Postat av: mamita

Som jag sade till Dig, bra vänner är värt mer än någonting annat. Puss och kram mamita

2009-11-26 @ 09:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0