Driver med lillebror + fördröjer tid.

Pratar just nu med lillebror på msn medan jag väntar på.... ja bättre tider. Nej förlåt. Jag väntar på min vän Malin. Eller ja inte nu längre. Men hur som helst. Hehe jag driver med lillebror så länge. Han skriver ofta sÅ hÄr TiLl MiG oCh DeT tYcKeR hAn Är JäTtErOlIgT. Så nu höll jag på att skriva "segnälkab" (baklänges). Han tycker bara jag är knäpp. Söt som han är frågade han om jag var ledig imorgon. Dock inte. Jobbar ju hela dagen. Typiskt. Men så är det. Han hade velat träffas och hänga i stan. Ja, skulle hellre hänga med min b.broder än jobba med folk jag bara inte orkar med.

Hmm, väntar på att tiden kan gå lite fortare. Kanske ska förklara. Ska träffa Malin, göra henne sällis och träffa bebisen. Sedan ska jag upp imorgon och jobba. Mysigt? HA.. knappast. Sådant är livet. Hade hellre varit ledig. Inget jag kan hjälpa.

Dagen. Jo jag har åstadkommit mycket på jobbet känner jag idag. Inte bara idag, utan den senaste månaden, tycker jag. Har trappat upp en hel del och det är jag stolt över. Det är kul när mina arbetskamrater märker det också. Trots min ålder så är jag ingen dem kan trampa på och tro att jag inte kan eller vågar. Har nu fått chansen att visa tvärtom. Så det så!

Nå mina vänner ska dra nu! ha en trevlig kväll!
Byebye <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0