El Clasicó

Vad jag gör nu?! Vad tror ni! Kollar på El Clasicó såklart. Barcelona - Real Madrid matchen. Missade den förra så det är bra att jag ser den nu. Missade dock första halvlek, men jag hann hem till att se den andra halvlek. Bror min höll på uppdaterad. Han ringde precis då när Zlatan gjorde 1-0. Okej, killen har talang. Ni vet ju vilket lag jag håller på. Men det är så synd att så många nya kommer och gamla har slutat. Inte bara i Barcelona utan även i Real Madrid.



I Barcelona så har ju mina favoriter slutat. Ronaldinho, Samuel Eto'o, Deco, Edmilson, 2 holländare jag inte minns namnen på, Guily och mfl. Det är trist bara att så många av dem är borta. Men jag vet att det fungerar inte så att man jämt stannar i samma lag. Men okej det har kommit andra bra spelare också som Henry, Zlatan och Bojan mfl.

I Real Madrid har även där försvunnet en del. Robinho, Ronaldo, Beckham, Cicinho och mfl. Men det har kommit en del också. Kaká och C.Ronaldo t.ex. Kvar är ju även t.ex. Sergio Ramos, Raul. Så det är bra. En av mina favoriter från Brasilien. Nej jag ska väl kika. Slutar vilken minut som helst snart.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0