Första advent..

Ja första advent är det minsann. Kul. Läntar till julafton som bara den. Men inte till julhandel. Usch, MARDRÖM. Ska börja skriva små listor till dem jag ska ge och vad. Inget dyrt, absolut inte. Inte i år iallafall. Det har varit en lugn dag idag. Satt upp julstakarna som nu står och lyser i fönstret. Märkte ni den tjocka dimman idag?! Läskigt. Blev tvungen att öppna balkongen och mitt fönster på rummet för att se att det inte var någon illusion. Mamma brukar koka potatis och då brukar det ibland bli immit på fönsterrutan i köket, men jag tyckte det var likte konstigt att alla fönster helt plötsligt inte gick att titta ut ifrån.

Nej gud, när märks det att julstämningen är igång. Har redan fått en julsång på hjärnan som faktiskt Charlotte Perelli sjöng i fredags på Tv4:s Nyhetsmorgon Efter tio. " Hur kan man leda en kung ". Whitney Houston sjöng den låten i filmen The Preachers Wife. Lyssna själv nedan. Låten är inge fartig, men väldigt vacker. Jag gillar den något otroligt. " Who would imagine a king".




Nej, jag ska väl tvätta håret och krypa ner snart. Imorgon är det dags för att jobba igen. Men tack gode gud för att det inte är något långt pass utan bara några timmar. Ser fram emot morgon dagen för övrigt också. Ni ska få veta imorgon. OOh.. nu går Troja filmen på tv också. Perfekt.!

Ha en trevlig första advent!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0