Måndag 091123

Som vanligt, trög på att skriva. Men ja vart ska jag börja någonstans. Dagen har varit bra. Är dock ganska trött nu, vet ej varför. Sov ganska dåligt inatt. Kom för mycket tankar och det gör ju ofta att man får svårt att sova. Sedan känner man sig pressad till att sova eftersom man tänker " SHIT, måste sova ska upp om några timmar". Men hela dagen har gått bra.

Efter jobbet traskade jag hem. Bytte om lite snabbt och gjorde mig i ordning för att sedan smita iväg och möta upp Ida. Drog till Gamla Stan och fikade. Pratade "framtiden". Skönt att höra att inte bara jag funderar på den. Men det var väldigt trevligt. Försöker hålla kontakten nu och det känns bra. Hahaha, vi har planer för nästa år. Vad har jag gett mig in på?! Nej, inget märkvärdigt :-)





På vägen hem mötte jag yttligare en gammal kompis. Wiiiie. Jag blir överlycklig varje gång jag ser honom eller hans kompis. Så sällan man träffar dem (en gång om året kanske om jag har tur). Vänner som man har känt sedan man var liten. En gång i tiden var dem mina sk. "bästa vänner". Fick lite sällskap då medan jag väntade på mor min iallafall. Kul att det gå bra för honom och hans kompis. Stolt över dem.

Juste lill Danyelee kom förbi jobbet idag också. Jättekul att träffa henne. Hon är en bra förebild för mig. Satsar stort och är tillbaka vid skolbänken igen för att göra något med sitt liv. Tack för dem snälla orden idag. Behövdes höras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0