Måndag igen!

Japp ny vecka igen då. Sablar vad tiden går fort. Jobbet ringde och väckte mig imorse. Själv trodde jag det fortfarande var helg. Fattade noll vad som pågick tills jag bad dem att upprepa vad det var dem ville. Ska tydligen på någon föreläsning kl.14.00 så jag måste komma in tidigare. Usch, hatar föreläsningar. Om det inte är något som intresserar mig så tappar jag lätt koncetrationen.

Hur som helst, är ny duschad och har precis dragit på mig kläder. Ska röra mig om bara en liten stund. Verkligen. Jag har väntat på den här veckan. Mycket små saker som händer som gör mig så glad. Och det är väldigt roligt. Ni vet ju vissa grejer som jag har nämnt. Skojsigt! Nej måste fortsätta här så jag inte blir sen. Folk vet att jag har den lilla "gåvan" i mig att komma försent..hmm.. ibland?. Men ni får ha en trevlig dag trots det s.k "uppmuntrande vädret".

Här få ni något att lyssna på. En grym låt från Brandy - Love Me The Most. Kanske skriver något ikväll om jag orkar. Jobbar till 21.00 så. Men men..

Bye Bye!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0