Segig degig dag

Har bäddat min säng säkert tre gånger idag. Vet ej varför. Har små städat lite grann. Överraskande nog så har jag faktiskt varit duktig och hållit mitt rum fint ett par veckor nu och det är jag väldigt stolt över. Behöver bara damma av och damsuga lite grann. Annars är det väldigt fiint. Idag har det då varit en små städar dag. Skulle egentligen gått en promenad med en kompis. Orkade inte ringa. Vädret var för..hmmm.. trist? Eller rättare sagt för deppande. Synd bara, hade varit skönt att få gå ut och promenera lite.

Jobbet ringde. Orka. Dem undrade om jag ville jobba imorgon. Noll koll där. Jobbar ju redan. Inte så värst snabba på att tänka ibland direkt. Hur som helst. Telefonen har varit tyst, jag undrar varför? Jo för den är på Ljudlös!! Slippa samtal och sms för en dag är skönt.

Ska kika lite på Gossip Girl. Och sedan får vi se.. måste först få i mig något nyttigt.



Har skött mig väldigt bra den här veckan från att hålla mig borta från sötsaker. Iallafall för det mesta. Nu är det mest grönt och nyttigt, träningen bara som måste komma igång. Synd att man bara har två vänner som har samma gymkort. Den ena är upptagen med en bebis och den andra är laaaaaaaaaaaaat. Synd. Känner sig lite motiverad nu liksom. Får övertyga en viss person som funderar på att byta till samma träningsställe som en själv. Måste bara övertyga henne lite till. Hoppas. Behöver komma igång igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0