Sms från en gammal vän.

God morgon!

Somnade oväntat igår med tv:n på och datan. Fy. Borde stängt av medan jag visste att det fanns en chans att jag kunde ha somnat. Nå, jag vaknade väl vid halv två och släckte ner allt. Konstigt nog så glömde jag tv:n ändå. Fattar inte hur jag fungerar ibland. Måste nog börja lära känna mig själv tror jag. Ja, juste igår eller rättare sagt i natt så fick jag ett meddelande från en gammal kompis. Såg inte det förrän nu. Men jag har nog läst det eftersom jag kände igen vad det var som stod på det. Hon hade tydligen sätt två av mina gamla kompisar någonstans och då hade hon tänkt på mig. Jag svarade bara "..jaha det krävs att se dem för att komma ihåg mig.. ;-)..".

Nu på morgonen så fick jag även ett mess av Gisela. Blev skit chockad med tanke på vad klockan är. För er som inte vet så är Gisela ingen *Morgon Människa*. Men hon kan tydligen inte sova. Stackarn. Förstå att inte kunna sova vid den här tiden. Ja då är man inte riktigt frisk tror jag. För om jag skulle lägga mitt vackra - söta huvud på kudden nu så däckar jag. Fast visst jag har sovit ganska bra. Men nu är det strax att dra till jobbet.

Idag blir det ett kort dag. Men efter jobbet ska jag släpa med mig Karina till Liljeholmen tänka jag. Ska kika på vinterjackor och skor. Får bli till lönen kommer, men kika skadar ju inte.



Nej för att få fart på morgonen så sätter jag på lite M.J's Collection.

Hörs! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0