Snö + snö = snö

Japp, snön har kommit men den lär nog inte stanna. Den försvinner och blir bara blöt. Så vi får ingen snö som stannar fast det är väl bara en tidsfråga. Har väl snöat hela dagen i stortsett och med lite regn också. Det är dags för mig att göra mitt sökande efter en ny vinterjacka. Har kikat på en del och vi får väl se vilken det blir. Fast det blir nästa veckas projekt eftersom jag jobbar så mycket vid tillfället och jag har en del på gång med jobbet och så. Men nästa vecka blir lugn hopppas jag.

Okej, idag är jag ledig och tack gode gud så blev jag inte väckt imorse. Så sablans skönt att kunna sova ut ordentligt. Nå, nu vaknade jag väl inte sent utan runt 10 - tiden. Fast även om någon skulle ha ringt halv tio så hade det fortfarande varit så att jag inte hade sovit ut. Det har man gjort om man vaknar av sig själv. I vilket fall som helst så har jag valt att vara hemma idag. Skulle åkt in till stan, men tyvärr så kände jag hellre för att stanna hemma och njuta av den lediga dagen. Okej även vädret hindrade mig.. Sorry Kompis!! En annan dag!

Juste hade glömt att det var farsdag i helgen. Har dock inte tänkt ut något, men vi får väl se vad för skoj jag ska hitta på. Men något till far min borde jag ju ge. Svårt faktiskt. Sedan har jag ju mina båda föräldrars födelsedags som kommer upp ganska snart. Och sedan är det dags för julklappar. Jaha, det här startar kaos i ekonomin. Men det får vara för nästa år blir det dock ändring i det hela..

Ska kika lite nya låtar jag ska föra över på min iPod. Juste får inte glömma EMA ikväll kl.21.00 på Mtv. Spännande. Ser fram emot Jay Z och Shakiras framträdande. Ska ner till affären om en stund och köpa hem något. Hörs later!!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0