Back again

Har för ett tag sedan landat igen. Det har varit en trevlig dag, dock har vi inte funnit någon pumpa som vi letat så efter. Typiskt, hade varit skoj och göra en halloween pumpa och tända ljus här utanför. Har köpt en massa grejer ändå. Nytt koppel till skrutten och en liten grej som man kan sätta fast på halsbandet ifall man tappar bort honom så står min brors mobilnummer på den. Svårt att förklara, men det var väldigt smart borde skaffat en tidigare.



Nå sedan så har jag köpt en liten grej till min vän Malin och hennes karl. Vet att hon vill ha en lite skylt på vagnen, grej är att namnet Noelia fanns inte så jag och pappa valde något liknande, väldigt passande. Får väl se om hon gillar det, skickade nyligen iväg ett mms till henne och jag hoppas dem båda gillar det. Hmm, vad hände med min idé om att spara pengarna? Okej får skärpa mig nu. Mina föräldrar fyller snart år också. Ja, det kanske får bli ett nyårslöfte istället. Hur som helst så jag köpte en film också - The Proposal. Älskar ju handla filmer, tänkte se den ikväll eftersom det nu inte fanns någon halloween pumpa man kan pyssla med.



Juste hörde om ert tråkiga väder i Stockholm, eller ja att det var mulet iallafall. Då fick ni inte uppleva solen som vi hade. Helt underbart. Väldigt trevlig dag. Vi hade ju sol också hela vägen upp under bilresan.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0