Bilder från resan upp.

Man blir lätt uttråkad när man sitter i en bil i cirka fyra och en halv timme. Så jag passade på att leka med kameran..









Se, han är duktig när han sitter i baksätet. Han var lugn hela vägen upp.

Så här satt han när han väntade på oss, varje gång vi stannade till och tog en pause. Då sitter han så här och väntar tills vi kommer tillbaka. Han skäller inte, utan håller bara utkik efter oss. Söta gubben.. MEN -



Jag tyckte dock inte om att han satt så här när vi höll på att köra, han blev ju helt till sig när han ser att solljuset som speglade i min mobil syntes i biltaket. Han älskar jaga det och skälla (samma sak gäller när man lyser med en fick lampa eller liknande) blir orolig att han ska ramla ner. Får skälla lite på honom så hoppar han ner ganska fort.



Sitter med min uggs. Som sagt det är kaaaaallt här uppe. Kollade för en timme sedan kanske på termometern och då såg jag att den höll på att trilla ner till 2 grader. Till natten stiger den ner till under noll kan jag tänka mig. För folket här säger att det är minusgrader varje morgon..brrrr..låter kallt. Värmen är iallafall igång och jag har haft en liten sprallig hårboll som har värmt mig. Han har legat i mina knän medan jag har kollat på film.



Den sämsta bildern på Dala-hästen, men jag fick bråttom. Fick med liten bit av den.. :-)

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0