Gårdagen och dagen!

Ja, sorry att jag inte skrev något igår. Grejen var först att jag jobbade hela dagen 7-18.00. Efteråt åkte jag till min kära goda vän Malin. Passade på att köpa lite käk innan jag åkte dit. Men i vilket fall så blev det att jag sov där. Det gick jättebra. Lilla Noelia var så lugn och fin. En sådan söt liten bebis. Rolig grej - nu är det andra gången jag träffar henne och bägge gångerna sover hon nästan jämt. Alternativ 1.Antingen tycker hon att jag är en väldigt tråkig människa, alt.2 - eller så känner hon att jag är en lugn människa. Jag hoppas på alt.2 såklart, men vem vet..hehehe.


Noelia - en liten ängel. Så lik mamma och pappa är hon.
(Om man skulle göra leken vem som skrattar först, ni vet när man gör
grimaser..hihi hon hade vunnit
stort)


Jaa, det fick bli "egna" hamburgare..gott var det minsann.

Nå, innan på dagen jobbade jag ju. Det är som vanligt alltid lika roligt när man får jobba med sina vänner. Igår kom jag och Carro fram till att vi ska sluta spendera så mycket pengar på andra och onödiga saker till oss själva. Vi är likadana när det gäller pengar. Fast jaa, hon handlar mer på nätet än vad jag gör..så det är lite värre för henne. Men vi är lika genom att vi köper nästan alltid likadant av något vi redan har. Shopaholic varning på oss. Jag lider verkligen av något allvarligt när det gäller pengar. Vet inte hur jag ska se till att få koll och ordning på allt. Jag kan erkänna att jag har ett problem. Har kunnat hålla koll på pengarna förut, men nu känns det som det börjar bli allt värre. Jaa, men jag har erkänt det nu.. moving on!

Okej, men hur som helst. En bra dag hade jag igår iallafall trots att jag var så trött. Idag har jag också jobbat, men det gick bra trots att det var lite strul och så. Men det är något vi får ta ibland i vuxen livet. Efter jobbet passade jag på att vila lite. Ta igen lite sömn. Ska lägga mig strax. Imorgon stänger dem av vattnet hos oss, kul? Haha nej, drabbas alltid av något fan. I 7 timmar får vi vara utan. Duschar redan ikväll så slipper jag tänka på det imorgon bitti. Sätter punkt här.

Hörs imorgon igen!
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0