Trött till pigg och fullt upp.

Måste säga att få i sig en fralla med skinka nu var inte illa, ska hämta något att dricka så är jag nöjd. Kände lite att magen kurrade på vägen hem. Kom väl hem för ca. 15-20 min sedan. Var ju på utbildning idag. Och imorse när vi skulle dit (jag och tre andra från jobbet) så hittade vi inte och med tanke på att det var kallt och att vi inte hade en blekaste aning om hur vi skulle ta oss till stället vi skulle till så blev det bara kallare och kallare. Sedan började man känna sig stressad och vi frågade människor på en bensin mack och människor som vi stötte på, men till slut fick vi hjälp och då insåg vi att vi hade stället PRECIS FRAMFÖR NÄSAN. Sjukt pinsamt då man passerat förbi stället minst 5 gånger utan att ens sett det. Och vi var i gooood tid också. Så vi kom inte försent tack och lov.

Haha, dem bjöd på kaffe och skorpa när vi kom dit (snålt eller rättare sagt fattigt). Vi tänkte "jaha okej, men då får man väl ta det som finns" och precis då kommer kvinnan som skulle hålla i det hela. Så man hann ju inte ta något. När vi kom in i salen var man ju pigg, men efter en stund blev man ju trött  och tröttare eftersom hon pratade för fort och drog inte ens uppmärksamhet.Hon var tråkig att lyssna på och verkade själv inte ens vilja vara där. Både jag och mina arbetskollegor höll på att somna. Så när det blev pause tryckte vi i oss massa kaffe och sedan fick man värsta kicken och var helt insatt i det hela helt plötsligt och började prata med alla andra runt om kring. Vad sjukt att kaffe kan få en så pigg.

Nej utbildningen var lite skum, men vi hade faktiskt roligt när vi satt där. Små skratta och snacka lite på sidan av som man gör i skolan, för det kändes lite så när man satt där. Tråkig lektion typ. Nej nu ska jag ta och packa upp ur min väska och packa in i en annan för pappa kommer snart och ska hämta upp mig, sedan blir det IKEA. När jag kommer hem så ska jag möta en kompis och lämna en sak. Efter det så ska jag möta upp några vänner och åka in till stan för en liten fika. Fullt upp alltså.

Men jag hör av mig ikväll. Ni får ha en trevlig dag!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0