Härlig morgon!

God Dagens! Hade kurat ihop mig i soffan och kollat på film hela morgonen. Har precis gjort i ordning mig. Vi ska strax gå ut på en skogspromenad med lillskrutten. Han studsar fram och tillbaka. Ivrig och vill gå ut. Vi var ute imorse. Smet ner till bryggan för att kolla. Vattnet var så klart, stilla och det var knäpp tyst där nere. Jag kunde viska till Romeo på säkert 4-5 meter och ändå kunde han höra mig. En jättefin morgon.

Idag har vi också tur med vädret, tack gode gud. Det kom lite dugg regn igår sent på kvällen. Så vi hade väl trott att de skulle bli en regning eller mulen dag, men vi hade tur. Imorgon är det dags att åka hem. Va? redan? Jaa, det är trist. Hade nog kunnat stanna här ett tag till.. men jobbet väntar där hemma.

I torsdags efter vår lunchpause under resan upp så såg jag att jobbet hade ringt på mobilen. Min första tanke var "Nej, jag hoppas dem inte vill att jag ska jobba!!" men faktiskt så hade det inte med saken att göra. Grejen är att på måndag ska jag iväg på yttligare en utbildning. Boooring. Men jag måste. Dem undra då om jag skulle tillbaka och jobba efter det då. Har väl inge val, annars förlorar jag en massa pengar pga. det också. Annars hade jag kunnat ta en ledig tid efter det eller ta ut det i komptid. Får se, föredrar nog pengar hellre.

Nej, ska väl sätta på mig mina skor nu. Ska strax röra oss. Bäst att berätta vart vi ska för om jag inte har bloggat senare idag så vet ni att vi är i skogen hoppas inte vilse bara! Ha en trevlig dag!

<3



Mina älsklings tofflor, hade inte åkt utan dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0