Just nuu.

Ligger i sängen och slappar, lilla sprall gubben kom in nyss efter en promenad med far min. Det är så läskigt mörkt ute nu att jag faktiskt inte går ut. Pappa fick ta med sig en ficklampa för att kunna se något. Usch. Nej jag ska väl gå och borsta tänderna, är så fruktansvärt trött att jag faktiskt skulle kunna somna.

Kort om gården bara. Jobbade hela dagen 7 till 18.30 och det gick jättebra faktiskt. Sedan kom brorsan och mötte upp mig med Romeo då. När vi kom hem käkade vi vår lilla familjemiddag. Såå, det var trevligt.

Imorse vaknade jag lite sent. Försov mig, men jag bad om en extra halvtimme och det fixade jag. Hann ut med Romeo, duscha och packa på en timme och tio minuter. Världsrekord för tusan. För att vara mig så är det de. Pappa kom även senare men då hann vi ut på en till promenad lagom till han kom och hämtade upp oss. Resan gick som sagt bra, övertalade pappa att lyssna lite på Michael Jackson halva resan och det var roligt. Han kände igen några bitar trots allt. Sedan när vi kom fram har vi bara tagit det lugnt faktiskt. Tänkte väl sova nu eftersom man alltid blir så lätt trött här uppe.

Men, men vi hörs imorgon igen!

Byebye <3


Romeo den lilla knasbollen. Nu har han flyttat på sig. Ligger både på datan, i sängen och bakom datan. Han tycker väl att den är varm..Hehe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0