Ledig dag..

Tjena mitt bena.. Min lediga dag har varit bra..

Har precis för en stund sedan tryckt i mig varmkorv och nu kollar jag på America's Funniest Home Video. Tidigare idag så gjorde jag först ett ärende och sedan åkte jag till Skärholmen och mötte upp MAMMA Malin.. hehe. Japp, hon och den sötaste ungen på jorden just nu, lilla *Noelia*. Japp ni läste rätt. Den här flickan har fått ett gulligt namn. Usch, vad jag är avundsjuk. Varför kunde inte min mamma döpa mig till det istället för Mariana? Hur som helst.. Hon var såååå söt och sov hela tiden. Det var ju tur, speciellt för Malin. Hon var mycket mindre i verkligheten än på bilden.

Jag får se om jag lägger upp en jättefint bild på Malin och bebisen tillsammans. Vill ha tillåtelse av Malin först, men så fort jag har fått godkänt av henne så ska jag göra det. Åååh, vet ni vad jag köpte med mig hem idag? Jo lite ostkaka. Har inte ätit det på åratal. Men det var lite smarrigt faktiskt..Fast farligt, men jag unnar mig bara lite.

Nej gud jag måste berätta vad som hände i Skärholmen. Vi satte oss på en bänk och pratade lite, sedan så satte sig en äldre dam en bänk ifrån oss. Jag tog fram min kamera eftersom jag skulle ta kort på lilla Noelia och sedan tog jag fram mobilen. Då kom den äldre damen fram till oss och pratade. Vad hon sa?! HA, fråga inte oss hon pratade ju inte ens svenska. Stod och vifta med sina händer och höll för munnen sedan pekade hon på bebisen. Vi tänkte båda bara: Ehhh..Huh? Vad säger hon? Rättare sagt vad vill kvinnan?.. Hon fortsatte stå och titta på oss och prata på sitt eget språk. Jag tänkte bara: Kan kvinnan bara inte gå. Hon var lite konstig. Men det är ju som vanligt med Malin, stöter alltid på konstiga människor när jag umgås med henne. Vet inte, me Malin drar åt sig skumma människor. Hahaha.

Nej ska kika lite på tv nu. Ska fixa och dona lite sedan i mitt rum.. Hör sen!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0