Lördagen (igår)

Träffade lillebror, vi drog först till Odenplan för ett ärende och sedan gick vi och hämta ut våra biobiljetter. Det blev lite käk och kläd tittande innan bio började. Den börja vid typ 16.00. Vi såg District 9. I vanliga fall brukar jag gilla sådana här filmer, men den här föll inte in i min smak. Den var väldigt flummig och dem försökte för mycket, så jag tyckte det var ingen vanlig action film. När det är överdrivet så gillar jag det mer och humor. Fast nja.. för det mesta önska jag bara att filmen tog slut. Men jag hade roligt att hänga med lillebror min. Han växer och blir allt mer mogen.



Efter bion så åkte jag hem. Hahaha.. jag träffade min brors gamla kompis på vägen hem. Tog sällis på bussen. Fick ett råd av honom som jag aldrig fått förut -  Get rich or die trying. Han tycker tydligen att jag borde gå tillbaka till skolan och fortsätta plugga så jag kan bli sjuksköterska och göra något stort med mitt liv. Snäll tanke, men vi får se. Min brors vänner kan vara lite speciella ibland.

Aja, men jag kom hem och bytte om. Sedan var det ut och träffa lill Malin igen. Vi kikade på Sverige matchen vilket bara var en skam. Jag vet inte, men att vara svensk börjar nästan bli pinsamt. Alltså vad hände? Jag har sagt det förut och säger det igen. TA BORT LAGERBÄCK.. människan börjar bli för gammal. Vi behöver en ny tränare. Folk tänker "men vad gör det för skillnad eller spelar roll?". Tro mig det KAN göra en STOR skillnad. Tyvärr tror jag att det är problemet. Lite nya ideer och taktiker är aldrig fel. Tycker också att Ljungberg borde komma tillbaka, vi kan behöva honom.

(Läste nyss på aftonbladet.se att Lars Lagerbäck avgår och jag tror det är bäst. Att Henrik Larsson hänkar på är trist, han har ju gjort det förut med fast den här gången kanske det är föralltid. Det vore allt synd. Fast jag står vid mitt ord när jag säger att det kanske är för det bästa.)

Hur som helst, för att bli lite på bättre humör kollade vi på Körslaget emellan åt. Mycket roligare eftersom det var sång och dans.. =) Juste jag fick även chansen att rita på Malins mage..hihihi. Det var skoj. Ska visa lite bilder på det vi ritade.

Försök nr 1:


Försök nr 2:


Haha kompis, alltså verkligen det ser ut som en boll du håller i. Jag hoppas inte att bebisen ser ut så som jag ritade på henne. Nej, men för sjutton gubbar kan hon inte komma ut nu. Alla väntar på henne..!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0