Måndag..

Vaknade upp imorse på en soffa som jag har vaknat upp på 3 gånger på raken nu..haha. och av att mobilen ringde av en person som sov i rummet brevid. Sjukt. Påstod att jag snarka, men det tror jag inte. Har aldrig hört någon säga det förut min bror. Fast det var för 3-4 år sedan. Aldrig hört det sedan dess. Men aja. Ska kort fatta mig lite, jag hängde med Mamma Malin igår till idag. Passar på att umgås med henne nu för jag känner på mig att jag inte kommer träffa henne på ett tag. Bebisen ska komma den här veckan, skulle kommit i tisdags förra veckan fast icke som nicke. Envis liten rackare, är för kallt för att komma ut kanske.

Nej, men vi köpte lite mat, kollade på tv och bara snacka. Vi somnade båda på soffan när vi kollade på en film. Fast jag fattade typ noll ut av den eftersom jag nicka till var 5:e minut. Ajuste, jag vet att Malin läser och hennes syster med och ja.. jag får väl erkänna att jag blev lurad imorse och att människan var duktig på att troll, fan. Men jag var trött också (skyller på det). Skickligt måste jag säga, hade sett korten jag hade i handen och helt plötsligt hade jag helt nya kort. Jag fattar noll. Men det var coolt. Haha..jaaa.

Okej jag har tidigare varit ute på promenad med en kompis idag. Känner mig duktig och vi gick en ganska lång promenad. Vi var ute i säkert över en timme. När jag kom hem så frös jag så mycket att jag kryp upp i sängen med en filt. Juste nu ligger jag och kollar på Christine (Kanal 5).

 


Nej, nu är det mat hörde jag. Ska äta fisk, nyttigare än vad jag har ätit de senaste dagarna iallafall. Hörs snart! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0