Trötter is awake..

God Morgon! Börjar 09.00 idag, lite skönt med att få gå upp 07.00 istället för 05.00. Gårdagen gick ganska snabbt ändå, men alltså när man ligger hem och räknar timmarna så är det inte lika roligt längre. Nu kör jag ju en lång dag igen, men det ska nog gå bra. Jag fick dock en överraskning på jobbet. Min lilla bosniska vän Silvija var där och jobbade igår. Inte varje dag jag träffar på henne.


Haha Knas står lite konstigt..har du gjort i brallan eller? =)

Minns ni en annan vän till mig som hade fått barn? Hon har börjat att jobba lite på helgerna ibland. Träffade henne igår och hon visade bilder på den söta lilla. Han är såå gullig. Har börjar "leka" med leksaker..

Men hallå, vad händer med vädret?! Tyckte dem sa igår att det skulle komma lite lite snö, men jag måste hört fel. Fast jag kan nästan garantera att dem sa att det skulle komma. Fast är man förvånad? Nej inte direkt. Men jag gillar hösten lite grann och även våren. Varför vet jag inte, jag gör det bara. Halsdukar är bland det bästa jag vet, det är kanske därför.

Åh, innan jag sätter punkt här så ska jag visa er den fina rosen jag PLOCKADE igår kväll. Jag fick så mycket beröm för att jag hittat en sådan fin rosa ros.

 

Nej jag ska väl klä på mig sakta, Börjar om en och en halv timma. Ska kika lite på tv och youtube. Ha en bra dag mina vänner. Glöm inte paraplyet. Man vet ALDRIG.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0