090928

Ska lägga mig snart. Ja, ni vet ju att jag har jobbat hela dagen idag och jag var super trött när jag lämnade jobbet. Måste först och främst säga "Förlåt Kompis för att jag inte träffade dig ikväll. Men jag var så trött, kan träffas en annan dag om du vill". Okej, men dagen har varit bra och samtidigt lite jobbig. Fast jag har jobbat med bra människor så det gick bra.

Imorse så regnade det och på dagen blev det soligt och blå himmel och nu är det regn igen + att det låter som det åskar också.. och ni som känner mig vet vad jag tycker om åskan. Det är bland det värsta jag vet. Blir orolig och får svårt att sova. Men men. Imorse fick jag ha på mig min Converse och mycket kläder som; stor halsduk, tjock kofta, jacka, vantar, och mjukisbyxor. Så gick jag till jobbet med mitt lilla paraply också.



Ikväll har jag suttit och messat två vänner jag i vanliga fall inte brukar umgås med. Vi ska träffas i veckan, på torsdag om jag har rätt och snacka skräp. Har inte setts på länge och det ser jag fram emot. Får se hur det går. Ska även på en utbildning på torsdag och sedan hinna ta en tur till IKEA tillsammans med far min som ska köpa min födelsedags present. =) Så det händer grejer på torsdag. Nej nu måste jag sätta punkt här. Imorgon kanske jag ska träffa bror min efter jobbet. Sedan blir det hem och betala räkningar. Så vi hörs! God Natt!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0