Ny pryl, ny film..

Idag var vi och köpte min present. Fick den tidigare och jag är glad. Jag berättar senare vad jag fick. Det är en grej som är till min laptop. *Me Love Music*.. Ni kan nästan gissa vad. Vi var ju på Elgiganten, så då passade jag på att kika vad den "förmodliga" framtida mobilen ska kosta. Malins telefon är gudomlig. Hon kommer nog få behöva ge mig en kurs. Hon har i ju för sig redan börjat lite grann. Den kostar lite, men just nu är det i behov. Typiskt bara att du hinner flytta innan jag ens hunnit köpa den. Hmm..

Ja vi kollade på en ny tv till mig också och jag hittade ganska bra apparater. Dem var inte så värst dyra, men vi får väl se. Måste jobba lite först. Ni vet pengar spelar roll. Det enda jag vill nu är bara att få klart mitt rum. Har så mycket planer, men då gäller det att ha mycket pengar också. Nej nu väntar jag på mamma för hon vill vara här och ge mig presenten trots att den står i hallen ihop packad. Nå, får se om bror min ger mig det jag vill ha. För det är något heeeelt annat. Väldigt enkelt ändå.

Jo, jag har en ny film att "rekommendera" eller hmm ja..som ni som gillar dansfilmer - blandning av hip/hop och ballet kanske borde se denna. Kan väl inte säga att den är SUPER bra precis eftersom den är en riktig blandning av filmerna som - Honey, Save the last dance (både den första och den andra), Take the lead och säkert fler blandningar. Vad har dessa filmer gemensamt..? Jo dans. Denna här filmen Center Stage: Turn it up är iallafall en okej film. Tjejen i filmen är en dålig skådis, fast en grym dansare och killen är en väl en okej skådis (bättre än tjejen iallafall) och en grymmare dansare. Han är också en av Justin Timberlakes gamla dansare. Se trailern iallafall. Ni kan hitta filmen på Youtube i 1-12 delar.



Ska sortera lite kläder hörs snart!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0